Политика конфиденциальности

Защита персональных данныхЗавантажити повний текст pdf

Вступ

Ця політика конфіденційності визначає, як ми будемо зберігати і використовувати інформацію про Вас. Це стосується всього веб-сайту. Ми створили наш веб-сайт таким чином, що Ви можете відвідати веб-сайт без необхідності називати себе або розкривати які-небудь персональні дані. Як тільки Ви вирішите надати нам будь-яку персональну інформацію, Ви можете бути впевнені, що вона буде використовуватися тільки у відповідності з цією Політикою конфіденційності. Для Вашої безпеки ми діємо відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Безпека

Ми прийняли всі необхідні заходи, щоб переконатися, що будь-яка інформація, яку Ви нам надаєте, залишається приватною і безпечною, і що Ваш платіж і реєстраційна інформація обробляється з повною конфіденційністю. При розміщенні замовлення або інформації про рахунок ми використовуємо безпечний сервер. Безпечне програмне забезпечення сервера (протокол SSL) шифрує всю інформацію, яку Ви відправляєте нам. Крім того, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», ми слідуємо строгим процедурам безпеки при зберіганні та розкритті інформації, яку Ви надали нам, для запобігання несанкціонованого доступу. Наші заходи безпеки означають, що ми можемо вимагати документ, що засвідчує особу, перш ніж ми зможемо розкрити Вам персональну інформацію. Якщо у Вас є запитання про безпеку платежів, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Що ми збираємо?

Ми збираємо таку інформацію:

  • Якщо Ви замовляєте продукцію, ми отримуємо Ваше ім'я, контактну та платіжну інформацію і дані банківської картки.
  • Коли Ви заповнюєте реєстраційну форму на сайті, щоб отримувати наші новини або деталі акцій, ми отримуємо адресу електронної пошти та номер телефону. Ви також можете надати нам додаткову інформацію про Вас, щоб отримувати більше пропозицій.
  • Наш сайт використовує Cookies - програми, які збирають додаткову інформацію. Для того, щоб дізнатися більше, дивіться інформацію про Cookies.

Що ми робимо з зібраною інформацією?

  • Ми потребуємо цієї інформації, щоб зрозуміти Ваші потреби та надати Вам краще обслуговування, і, зокрема, для внутрішнього обліку.
  • Для аналізу користування сайтом.
  • Ми можемо використовувати цю інформацію для поліпшення наших товарів і послуг.
  • Ми можемо інформувати електронною поштою, телефоном або поштою людей, які придбали товар з нашого сайту. Це є частиною нашої процедури обслуговування клієнтів.

Ми надсилатимемо на Вашу електронну адресу та телефон інформацію про нові товари, спеціальні пропозиції та послуги, або інформацію яка, на нашу думку, можеь Вас зацікавити, якщо Ви не попросите нас не робити цього при реєстрації в якості користувача на сайті.

Час від часу, ми також можемо використовувати Вашу інформацію для зв'язку з Вами з метою дослідження ринку. Ми можемо зв'язатися з Вами електронною поштою, телефоном або звичайною поштою.

Поширення персональної інформації

Якщо Ви користуєтесь сайтом, Ви погоджуєтеся, що ми можемо використовувати Ваші персональні дані для цілей, викладених у цій заяві, якщо Ви не відмовились надавати нам дані для використання.

Ми не продаємо, не розповсюджуємо, не здаємо в оренду Вашу персональну інформацію третім особам, крім випадків наявності Вашого на це дозволу або обставин, передбачених законодавством. Ми можемо розкривати Вашу персональну інформацію для наших маркетологів, якщо Ви не сповістите нас, що не бажаєте цього.

Ваша персональна інформація може зберігатися та оброблятися в будь-якій країні. Надаючи нам будь-яку Персональну інформацію, Ви надаєте згоду на передачу інформації в країни за межами України.

Коли Ви надаєте будь-яку інформацію онлайн, звертайте увагу на можливысть повідомити нам, якщо Ви не хочете, щоб інформація використовувалась будь-якою людиною в цілях прямого маркетингу. Якщо Ви раніше не забороняли нам використовувати Вашу персональну інформацію в цілях прямого маркетингу, Ви можете передумати в будь-який момент, написавши нам.

Підписки на електронну пошту

Якщо Ви вибрали теми підписок електронної пошти і хочете змінити настройки, Ви можете зробити це, увійшовши в "Приватний кабінет" в будь-який час.

Продажа товаров для ароматизации помещений и магазинов shop.oasis.ua ☎ 098 68 067 68. Ароматизация коммерческих помещений и магазинов аромамашинами для повышения продаж. ©2017 Все права защищены.